Οι υπηρεσίες μας

Προσφέρουμε αξιοπιστία, εγκυρότητα, τεχνογνωσία και άρτια εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα της εργασίας μας

Εγγύηση Ποιότητας

Οι υπηρεσίες μας συνδυάζονται με οποιαδήποτε μάρκα προϊόντος με σκοπό την ευρύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και σίγουρα την μη δέσμευση σας σε επώνυμα και ακριβά προϊόντα. Αυτό συνεπάγεται ότι μέσα από τις ανάγκες σας ελέγχουμε όλες τις πιθανές λύσεις και σε συνεννόηση μαζί σας για το τελικό κόστος της όποιας εγκατάστασης, να χρησιμοποιήσουμε υλικά της αρεσκείας σας και της τιμής που εσείς επιθυμείτε σε συνάρτηση όμως πάντα με την ανάλογη εύρυθμη λειτουργία της εκάστοτε εγκατάστασης.

Στην οποιαδήποτε εγκατάσταση ή συντήρηση και επισκευή σας ενημερώνουμε ότι είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι με τα ανάλογα μηχανήματα για την σωστή εκτίμηση της εκάστοτε ανάγκης – παροχής. Ταυτόχρονα αναβαθμίζουμε την ποιότητα των γνώσεων μας πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς μας μέσα από συνεργασία με τις εταιρείες καθώς και μέσα από την παρακολούθηση και παράλληλα εκπαίδευση ειδικών σεμιναρίων – εκθέσεων που πραγματοποιούνται για το ανάλογο αντικείμενο. Ο λόγος όπως είναι προφανές είναι για την εξέλιξη ιδεών και προτάσεων για τον κάθε χώρο με ανανεωμένα και σύγχρονα υλικά.

Επίσης το δίκτυο των συνεργασιών μας δεν σταματά μόνο στον δικό μας κλάδο αλλά εκτείνεται και σε άλλους τομείς προκειμένου να σας βοηθήσουμε να λύσετε το οποιοδήποτε θέμα με τον χώρο – σπίτι σας. Θεωρούμε ότι ένας επαγγελματίας θα πρέπει να δίνει λύσεις στον πελάτη του στον μέγιστο βαθμό που μπορεί γιατί έτσι ικανοποιείται και εκείνος άλλα και εσείς.

Συντήρηση Kλιματιστικών

Η παρακάτω διαδικασία σημαίνει ότι πρέπει να γίνεται μία φορά τον χρόνο απαραίτητα καθώς και ανάλογα με την χρήση του κλιματιστικού σας προαιρετικά προτείνεται και συντήρηση δύο φορές μέσα στο ίδιο έτος.

Στην διαδικασία αυτή ακολουθούμε τις μετέπειτα αναφερόμενες ενέργειες: καθαρισμός φίλτρων της εσωτερικής μονάδας και του στοιχείου του εσωτερικού μηχανήματος με ειδικά φάρμακα για την απολύμανση τους από τα βακτηρίδια – μικροοργανισμούς που δημιουργούνται, καθαρισμός εξωτερικής μονάδας στην οποία μετράμε και τα υγρά που διαθέτει το μηχάνημα μας και αν τυχόν αυτό είναι αναγκαίο προσθέτουμε την ανάλογη ποσότητα ψυκτικών υγρών για να επιτύχουμε την βέλτιστη απόδοση του μηχανήματος.

Εγκατάσταση Συστημάτων Θέρμανσης

Αρχικά για να γίνει μία σωστή εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης στον χώρο σας πρέπει να σας επισκεφθούμε ώστε να εκτιμήσουμε ποιες είναι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του συγκεκριμένου χώρου.

Αναλυτικότερα θα πρέπει να δούμε τι είδους θέρμανση έχετε προκειμένου να προβούμε είτε σε κάποια τυχόν βελτίωση και παράλληλα καλύτερη απόδοση του ή τυχόν πιθανή αντικατάσταση, αυτά σε περίπτωση που υπάρχει ήδη κάποιο σύστημα θέρμανσης στο χώρο.

Σε διαφορετική περίπτωση μέσα από διερεύνηση των αναγκών σας, σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις για την τοποθέτηση του συστήματος θέρμανσης που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας και τις ανάγκες σας για θέρμανση.

Συντήρηση Καυστήρων

Η συντήρηση είναι μια ακολουθία γεγονότων και περιλαμβάνει τις εξής διαδικασίες :
• καθαρισμό του φλογοθαλάμου
• έλεγχο δικλείδων ασφαλείας
• καθαρισμό ιονιστή και σπινθήρων έναυσης
• ρύθμιση της σωστής καύσης μηχανήματος και τέλος ολοκληρώνουμε με τις μετρήσεις καυσαερίων στις οποίες ελέγχουμε την σωστή λειτουργία του μηχανήματος και παράλληλα τις καύσεις του καθώς και πόσο και αν είναι ρυπογόνο το μηχάνημα μας.

Η συντήρηση καυστήρων είναι μια διαδικασία η οποία πρέπει αρχικά να ακολουθείται απαραίτητα μία φορά κάθε χρόνο και βάση της νομοθετικής διάταξης που υπάρχει. Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία pdf που αφορούν την νομοθετική διάταξη :

εφημερ_κυβ_μερος_1ο_Υπουργείο Βιομηχανίας

εφημερ_κυβ_μερος_2ο_Νομοθεσία

Ο λόγος που πρέπει να γίνεται αυτό είναι για να αποδίδει καλύτερα το μηχάνημα μας το οποίο συνεπάγεται με αποφυγή τυχόν φθορών στον εξοπλισμό και κατά βάση εξοικονόμηση ενέργειας και καλύτερη απόδοση του μηχανήματος.

Καθαρισμός Σωμάτων

Η παραπάνω διαδικασία δεν είναι πάντα απαραίτητη αλλά είναι μία αναγκαία λύση όταν το πρόβλημα έχει προχωρήσει αρκετά. Τι σημαίνει αυτό? Στα παλαιού τύπου σώματα θέρμανσης ( καλοριφέρ φέτες ) λόγω των παλιών σωληνώσεων της οικοδομής συσσωρεύουν βρώμιες και τις μεταφέρουν μέσω του νερού στα σώματα μας με αποτέλεσμα να κάθεται η βρωμιά κάτω αποτρέποντας την κυκλοφορία του ζεστού νερού και να ζεσταίνεται το μισό σώμα αντί για ολόκληρο. Όπως προαναφέραμε αυτή η συντήρηση γίνεται όταν φτάσουν τα σώματα μας σε αυτό το στάδιο ή στο έσχατο που είναι να μην ζεσταίνονται καθόλου. Σημειωτέον ότι αυτή η περίπτωση συμβαίνει κυρίως στα καλοριφέρ φέτες αλλά κάποιες φορές και στα πάνελ. Έτσι εμείς στην POULIOSTHERM βάζουμε στην αντλία εδικό φάρμακο και καθαρίζουμε τα σώματα για να αποκτήσουν πάλι την αρχική τους αποδοτικότητα. Σαν να είναι καινούργια.

Χημικός Καθαρισμός

Χημικός Καθαρισμός είναι η τεχνική εργασία καθαρισμού εγκαταστάσεων με χρήση χημικών προϊόντων.

Σκοπός του χημικού καθαρισμού είναι η αφαίρεση επικαθίσεων όπως αλάτων, λεβητολίθου, σκουριάς, υπολειμμάτων πετρελαιοειδών, γράσων, ελαίων.

Ο χημικός καθαρισμός εφαρμόζεται στον καθαρισμό εγκαταστάσεων όπως λέβητες, εναλλάκτες θερμότητας, δίκτυα ψύξεως, σωληνώσεις, πύργους ψύξεως, δεξαμενές και γενικά σε κάθε εγκατάσταση που περιέχει και έρχεται σε επαφή με υγρά.

Δεχόμαστε Κάρτες και Δόσεις

Η Poulios Therm είναι εξοπλισμένη με το τερματικό POS τελευταίας τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας το οποίο δέχεται όλες τις χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες και ευκολίες στις πληρωμές σας!

Πακέτα Παροχής Υπηρεσιών

Επικοινωνήστε για προσφορές και πληροφορίες