UNICAL KON_X SLIM

Ο απόλυτα λεπτός λέβητας συμπύκνωσης με μόλις 18 εκατοστά πάχους, από τη UNICAL!!!!!!!

Ο λέβητας KON X SLIM της Ιταλικής εταρείας Unical είναι ένας λέβητας που λειτουργεί με φυσικο αέριο και με υγραέριο με άμεση παραγωγή ζεστού νερού.  Το περίβλημα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι  AISI 304 , το οποίο τον κάνει ιδανικό για εξωτερικές εγκαταστάσεις αλλά και αρκετά κομψό και για εσωτερικες εγκαταστάσεις. Έχει πάχος μόλις 18 εκατοστά , ρεκόρ της Unical αναμέσα σε επιτοίχιους λέβητες συμπύκνωσης.

Δυνατα σημεία:

Ο KON X SLIM  χάρη στο χρονοθερμοστάτη Rch διαμορφώνοντας το πολύγραμμα OT συνδεδεμένο στο δωμάτιο και στους εξωτερικούς αισθητήρες που παρέχονται στάνταρ επιτυγχάνει εποχική απόδοση ίση με την ενεργειακή κλάση A+  στη θέρμανση

ΤΟ “HOT WATER SPEED” είναι το νέο ηλεκτρονικό KON X SLIM που αλλάζει απο τη λειτουργία θέρμανσης στο ζέστο νερό οικιάκης χρήσης με τον κασυτήρα και την αντλία πάντα ενεργή, βελτιώνοντας σημαντικά την άνεση του χρήστη που δεν χρειάζεται να περιμένει ζεστό νερό.

Εξυπνη φόρτωση συστήματος για εγγύηση λειτουργικότητας εάν η πίεση είναι μικρότερη από 0.4 bar  στο κύκλωμα συστήματος , η αυτόματη πλήρωση του συστήματος ξεκινά για 30 δευτερόλεπτα μια φορά την ημέρα. Εάν το αίτημα επαναληφθεί αρκετές φορές εμφανίζεται ένα προειδοποιήτικο μήνυμα στο τηλεχειρηστήριο Αντι-υπερθέμανση μετα την κυκλοφορία , ο λέβητας διατηρεί αυτόματα την αντλία σε λειτουργία για 5 λεπτά μετα την απενεργοποιήση του καυστήρα διατηρώντας τα εξαρτήματα.

Ηλεκτρονικός διαμορφωτής καυστήρα προμίγματος:

  • Το σύστημα δευτερης γενιάς UMIX PRO διαθέτει προηγμένο έλεγχο CO /CO2 . Η καινοτόμος τροφοδοσία καύσης παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα καύσης και ανιχνεύει εμπόδια στην εξάτμιση προσαρμόζοντας τις παραμέτρους της ώστε να διατηρείται η βέλτιστη καύση.
  • Το σύστημα ACG επιτρέπει την αυτόματη βαθμονόμηση καύσηςδιευκολύνοντας τις πρωτες εργασίες αναφλέξης.Αυτο το λογισμικό μειωνει την φθορα των εξαρτηματων βελτιστοποιωντας τις παραμετρους λειτουργίας και μειωνοντας το κοστος παρέμβασης
  • Ο “flat” καυστήρας εξασφαλιζει μεγαλή διαρκεία ζωής χαρη στις χαμηλές θερμικές /μηχανικές καταπονήσεις και τη φυσική αναλλοίωτη υφη του υφασματος FeCrAlloy . Η ιδανικη διάδοση θερμοσκρασίας από την ακτινοβολία αναπτύσσει μια ιδιαίτερη μαλακή και φωτεινή φλόγα.

 

Κύριος εναλλάκτης θερμότητας σε εξαιρετικά επίπεδα Al / Si / Mg:είναι κατασκευασμένος από ειδικό κράμμα αλουμινίου / πυριτίου / μαγνησίου που εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα και αντοχή , τόσο ώστε να είναι εγγυημένο από τη Unical για 5 χρόνια. Χάρη στην εσωτερική διαμόρφωση ανταλλαγής θερμότητας , η απόδοση άνω του 107% επιτυγχάνεται σε λειτουργία συμπύκνωσης πράγμα που σημαίνει μεγάλη οικονομική εξοικονόμηση και πολύ χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις για το χρήστη. Οι εκδόσεις 28 – 35 αυξάνονται καταλλήλως. Δευτερεύων εναλλάκτης:ιδιαίτερα αποδοτικός επειδή είναι κατάλληλος για συμπύκνωση λέβητων , εκμεταλλευόμενος τη χαμηλή θερμοκρασία του. Το “οικολογικό” του έργο από μια νέα σχεδίαση πλάκας που επιτρέπι τη μεταφορα μεγαλύτερης ποσότητας θερμότητας, αξιοποίωντας στο έπακρο τα χαρακτηριστικά του ανοξείδωτου χάλυβα.

Διαμόρφωση κυκλοφορητή με απαέριο: υψηλή απόδοση σύμφωνα με την οδηγία Erp του 2015 δίνει αυτόματα την ισχύ του λέβητα στις ανάγκες του συστήματος. Ιδιαίτερα αθόρυβο και συμπαγές, ενσωματώνεται με τη βαλβίδα ασφαλείας , την παράκαμψη και την κοχλία αποστράγγισης.

 

Ο KON X SLIM παρέχεται με τον ακόλουθο βασικό εξοπλισμό:

  • Πρότυπο
  • Εξωτερικό ανιχνευτή
  • Περιβαλλοντικό ανιχνευτή
  • Αυτόματο σύστημα φορτωσης
  • Το τηλεχειρηστήριο Rch το οποίο εγγυάται πλήρη διαχείρηση του λέβητα και προσφερεί μέγιστη οικιακή άνεση χάρη στη λειτουργία  χρονοθερμοστάτη δωματίου με εβδομαδιαία προγράμματα και διαμόρφωση-συνεχή ρύθμιση