Unical !Dea – Απλά Μοναδικό

Unical - Poulios Therm - Συντήρηση Καυστήρων Θεσσαλονίκη
Η ιδέα του !DEA γεννήθηκε από τρεις βασικές σκέψεις:
Μέγιστη ευκολία στη χρήση – Απόλυτη αξιοπιστία – Ταχύτατη εγκατάσταση
Αποτελείται από 18 επιτοίχιους λέβητες αερίου (13 για εγκατάσταση σε εσωτερικό χώρο και 5 για εξωτερική εγκατάσταση) μόνο για θέρμανση ή για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού οικιακής χρήσης, τόσο στην έκδοση κλειστού θαλάμου όσο και ανοιχτού , με ηλεκτρονική ανάφλεξη και συμβατική καύση. Ο ΙDEA μπορεί να λειτουργήσει με φυσικό αέριο ή υγραέριο. Ο βαθμός ηλεκτρικής προστασίας είναι IPX5D. Έχει σχεδιαστεί τόσο για νέες εγκαταστάσεις όσο και για αντικατάσταση υφιστάμενων λεβήτων με πολύ απλό τρόπο.

Χάρη στο ηλεκτρονικό του σύστημα που έχει αναπτυχθεί από κοινού με τη Honeywell, και τον ορθό τρόπο συναρμολόγησης, που τον καθιστούν μοναδικό, εντυπωσιάζει με την απλότητα συντήρησης και την ανθεκτικότητά του. Στοιχεία που ενισχύουν αυτήν την εικόνα: πλήρως μεταλλικό περίβλημα εποξική πολυεστερική βαφή ηχομόνωση και θερμομόνωση με υλικό πάχους 8 mm στρώση θερμικής αντανάκλασης υδραυλικές συνδέσεις πλήρως μεταλλικές Η αισθητική του μπροστινού πίνακα έχει απλές, χαραγμένες, καμπύλες γραμμές, που δίνουν μεγάλη στερεότητα στο σύνολο και συμπληρώνουν ευχάριστα τον πίνακα που περιέχει: • δύο χειρολαβές ρύθμισης • μια φωτιζόμενη οθόνη με χρονορύθμιση για μέγιστη εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας • μανόμετρο λέβητα Το !DEA διαθέτει πλήρη κατάλογο πρόσθετων εξαρτημάτων, όπως καπναγωγούς, χρόνο-θερμοστάτες ή θερμοστάτες ON/OFF, εξωτερικό αισθητήριο, που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης.

 ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ!

Η μηχανοηλεκτρονική του !Dea

Η ποιότητα των στοιχείων

Οι χάλκινοι εναλλάκτες θερμότητας
Κάτω από το ίδιο περίβλημα προβλέπονται, ανάλογα με το μοντέλο, διαφορετικοί τύποι εναλλακτών θερμότητας, με γρήγορες συνδέσεις, για την επιτάχυνση της συντήρησης, που έχει μελετηθεί προσεκτικά.

Διθερμικός εξαιρετικά συμπαγής εναλλάκτης θερμότητας, με ευρεία επιφάνεια με πτερύγια αποτελούμενη από έξι χάλκινους αγωγούς ωοειδούς διατομής, εντός των οποίων έχουν τοποθετηθεί οι σωλήνες για την κυκλοφορία του νερού για οικιακή χρήση (έως 17,83 l/min) με διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ εισόδου και εξόδου 25K, εξασφαλίζει τη μέγιστη ταχεία ανταλλαγή θερμότητας.

Αποδοτικότητα καύσης έως 94,4% σε πλήρες φορτίο.
Υψηλή ποιότητα καύσης με CO2 έως 8,5% και CO σε 58 ppm.
Αποτελεσματικός εξαερισμός χάρη στους υπερμεγέθεις πολλαπλούς
διανομείς, που εξασφαλίζουν εύκολη κυκλοφορία του νερού και αξιόλογη
μείωση του θορύβου χάρη στις μειωμένες απώλειες εσωτερικής πίεσης.
Μέγιστη ταχύτητα θερμικής ανταλλαγής λόγω του μεγάλου αριθμού
πτερυγίων ανταλλαγής.
Δραστική μείωση των εναποθέσεων αλάτων.
Ταχείες υδραυλικές συνδέσεις.
Άμεση παραγωγή ζεστού νερού σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς
στιγμιαίους λέβητες.
Ταχεία απόκριση σε μεταβολές της θερμοκρασίας, χάρη στην εξαιρετικά
χαμηλή αδράνεια, που οφείλονται στα χρησιμοποιούμενα υλικά και το
σχήμα.
Λογική εξοικονόμηση ενέργειας.

Μονοθερμικός εξαιρετικά συμπαγής εναλλάκτης θερμότητας με επιφάνεια με πτερύγια που αποτελείται από έξι ωοειδούς σχήματος χάλκινους σωλήνες.

Αποδοτικότητα καύσης 94,6% σε πλήρες φορτίο.
Υψηλή ποιότητα καύσης με CO2 έως 8,4% και CO σε 60 ppm.
Ταχείες υδραυλικές συνδέσεις.

Συνδυασμός για υψηλή άνεση

Πλακοειδής εναλλάκτης θερμότητας ζεστού νερού οικιακής χρήσης από ανοξείδωτο ατσάλι (12πλάκεςγια23και24kW-14για28kW16για32kW)
Η εν λόγω επιλογή δίνει μεγαλύτερη επιφάνεια εναλλαγής. Κατ’ αυτόν τον τρόπο με την ίδια θερμοκρασία νερού και την απαραίτητη ποσότητα μπορείτε να αφήσετε το λέβητα να λειτουργήσει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες , επιτυγχάνοντας :
– σταθερή θερμοκρασία νερού κατά τη χρήση
– παραγωγή ζεστού νερού οικιακής χρήσης έως 18,47 l/min με At 25 K.

Μονοθερμικός πρωτογενής εναλλάκτης θερμότητας
(για AC 23 Plus και CS Plus 24-28-32):
εγγυάται όλη την απαραίτητη χωρητικότητα και ιδανική αποδοτικότητα σε όλες τις συνθήκες φορτίου.

Μηχανοκίνητη στραγγαλιστική βαλβίδα (για όλα τα μοντέλα Plus), νέας τεχνολογίας, αποτέλεσμα της τεχνολογικής μελέτης Unical, είναι μέρος ενός ορειχάλκινου υδραυλικού σώματος που είναι πολύ συμπαγής και χάρη στον ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα, επιτρέπει με ταχύτητα και ασφάλεια την εκτροπή του ζεστού νερού που παράγεται από τον πρωτογενή εναλλάκτη θερμότητας, προς τον πλακοειδή εναλλάκτη θερμότητας ή προς το κύκλωμα θέρμανσης, βελτιστοποιώντας την λειτουργία σε περίπτωση αυξομείωσης της θερμοκρασίας.

Εύχρηστα χειριστήρια

Θα εξοικειωθείτε αμέσως με τον ηλεκτρονικό πίνακα. Όλες οι εργασίες ελέγχου και παρέμβασης πραγματοποιούνται εύκολα με την περιστροφή του πίνακα προς τα εμπρός.

Η πολλαπλή λειτουργία της οθόνης LCD, με πίσω φωτισμό που λειτουργεί με χρονορύθμιση, επιτρέπει τα εξής:

Την ανάγνωση της θερμοκρασίας κεντρικής θέρμανσης και ζεστού νερού οικιακής χρήσης
Δείχνει την αναστολή λειτουργίας του καυστήρα λόγω έλλειψης φλόγας
Τη λειτουργία/κατάσταση stand-by (αναμονής)
Τη διάγνωση προβλημάτων με ένδειξη 11 πιθανών σφαλμάτων
Xειρολαβή στα αριστερά με διπλή λειτουργία: διακόπτη ON-OFF και ρύθμιση της θερμοκρασίας κεντρικής θέρμανσης μεταξύ 45 και 78°C κομβίο στα δεξιά με ρύθμιση θερμοκρασίας ζεστού νερού μεταξύ 35 και 57°C

Εξαρτήματα Χειρισμού και Ελέγχου

Είμαστε στη διάθεσή σας για όποια πληροφορία