Υδραυλικοι Διαχωριστές Σωματιδίων Πολλαπλών Χρήσεων

Λειτουργία

Ο υδραυλικός διαχωριστής πολλαπλών χρήσεων, συνδιάζει διαφορετικά λειτουργικά εξαρτήματα, καθένα από αυτά να ικανοποιεί συγκεκριμένες ανάγκες σε κυκλώματα κλιματισμού.

Περιλμάνει θερμονωτικό κέλυφος για να εξασφαλιστεί τέλεια θερμομόνωση όταν χρησιμοποιείται τόσο με ζεστό όσο και με κρύο νερό.

Η συσκεύη έχει σχεδιαστεί για να πραγματοποιήσει τις ακόλουθες λειτουργίες:

  • Υδραυλικός διαχωρισμός

Για να κρατάει συνδεδεμένα τα υδραυλικά κυκλώματα εντελώς ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.

  • Εξαέρωση

Χρησιμοποιεί τη συνδυασμένη δράση των διαφόρων αρχών της φυσικής.Διερύνοντας τη διατομή μειώνεται η ταχύτητα ροής και το ταχυπολυμερές πλέγμα δημιουργεί στροβιλικές κινήσεις , έτσι ώστε να διευκολύνεται η απελευθέρωση των μικρών-φυσαλίδων.. Οι φυσαλίδες, σε σύντηξη η μία με την άλλη,αυξάανουν σε όγκο και, αυξάνονται προς την κορυφή της μονάδας, απελυθερώνονται μέσω ενός φλοτέρ στο αυτόματο εξαεριστικό.

  • Διαχωριστής Σωματιδίων

Ο διαχωριστής σωματιδίων διαχωρίζει και συλλέγει οποιεσδήποτε ακαθαρσίες στα κυκλώματα καθώς συγκρούονται με την επιφάνεια του εσωτερικού στοιχείου.

  • Απομάκρυνση των μαγνητικών σωματιδίων

Το ειδικό πατενταρισμένο μαγνητικό σύστημα προσελκύει επίσης σιδηρομαγνητικές ακαθρσίες στο νερό:τα σιδηρομαγνητικά σωματίδια παγιδεύονται στη ζώνη συλλογής,που σημαίνει ότι εμποδίζονται από το νερό να επανακυκλοφορήσουν.