Ο λέβητας SWG έχει σχεδιαστεί για συστήματα χαμηλών αλλά και υψηλών θερμοκρασιών, όπου η απόδοση του είναι σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και ανταποκρίνεται στις τεχνικά σύνθετες κατασκευές.

Αυτή η νέα μονάδα συμπύκνωσης, σε συνδυασμό, κλειστού θαλάμου αποτελείται από ένα συμβατικό εναλλάκτη θερμότητας χαλκού σε συνδυασμό με έναν εναλλάκτη συμπύκνωσης κατάλληλα διαμορφωμένο.

Ο λέβητας SWG είναι κάτι ενδιάμεσο σε συμβατικό λέβητα και λέβητα συμπύκνωσης , συνδυάζοντας την απλότητα του συμβατικού με τα πλεονεκτήματα της συμπύκνωσης στα καυσαέρια.

Χαρακτηριστικά:
  • Εύκολη προσαρμογή σε υπάρχουσα εγκατάσταση

Χάρη στο λόγο διαμόρφωσης 1:3 και στην ονομαστική ισχύ 24 και 28Kw με ελάχιστη στα 7,3Kw.

  • Επιλογή θερμοστάτη ελέγχου

Θερμοστάτη διαμόρφωσης και on/off για τη διαχείρηση του λέβητα και για τη διαχείρηση δύο διαφορετικών ζωνών υψηλής χαμηλής θερμοκρασίας.

  • Διαστάσεις

803x400x350 mm(ΥxΜxΒ)

  • Με τη δυνατότητα τεχνικού εξαερισμού είναι σχεδόν ίδιο με τους συμβατικούς λέβητες με δυνατότητα εύκολης προσαρμογής σε περίπτωση αντικατάστασης.
  • Ψηφιακός πίνακας ελέγχου με φωτισμό και πέντε κουμπιά.

Χαρακτηριστικά

Συμβατικός Εναλλάκτης

Παραδοσιακά αξιόπιστος με συγκολήσεις χαλκού που έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για την αποφυγή οξείδωσης, κλασσικός, ο οποίος εγγυάται υψηλή κυκλοφορία νερού και μεγάλη διάρκεια ζωής , λόγω του σχεδιασμού του, που χαρακτηρίζεται από χαμηλές απώλειες φορτίου.Το αυτόματο By pass εξασφαλίζει κυκλοφορία νερού στο λέβητα ανά πάσα στιγμή.

Εναλλάκτης:Al/Si/Mg

Ανθεκτικός από οξέα συμπηκνωμάτων, επεξεργάζεται τους κορεσμένους υδτρατμούς καυσαερίων και επιστρέφει τη θερμότητα συμπύκνωσης στην επιστροφή του συστήματος, ανακτώντας την λανθάνουσα θερμότητα προθερμαίνοντας τον πρωτογενή εναλλάκτη ο οποίος με την καύση αερίου θερμαίνεται περαιτέρω.Χάρη σε αυτή τη συσκευή παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας των λέβητων συμπύκνωσης.

Εναλλάτης νερού χρήσης

Πλακοειδής εναλλάτης από ανοξείδωτο χάλυβα.Εξασφαλίζει παροχή ζεστού νερού 13,9l/min με lt 25(μοντέλο 24kw) και 16,3l/min(μοντέλο 28kw).Η εναλλαγή θέρμανσης/ ζεστού νερού χρήσης , επιτυγχάνεται μέσω τρίοδης βαλβίδας που ενεργοποιείται αντιλαμβανόμενη τη ροή που έχει προτεραιότητα.,

Κυκλοφορητής  υψηλής απόδοσης σύμφωνα με το ErP.

Με ηλεκτρονικό έλεγχο και ενδεικτικές λυχνίες λειτουργίας πράσινο/ κόκκινο.

Διαθέσιμο μανομετρικό/ παροχή

Ειμαστε στη διαθεση σας για οποια πληροφορια