Όροι Εγγύησης

Η εγγύηση ισχύει για τις ατομικές μονάδες αερίου θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης του Ιταλικού οίκου UNICAL AG, και του επίσημου εισαγωγέα Ελλάδος, και καλύπτει αντικατάσταση και επισκευή οποιουδήποτε μέρους της συσκευής που θα παρουσιασεί  αποδεδειγμενα εργοστασιακό ελλάτωμα σε διάρκεια 5 ετών .

Για την ενεργοποίηση της εγγύησης το παρόν πρέπει να αποσταλλέι, σε διάρκεια 1 μήνα από την ημερομηνία ενεργοποίησης στον Επίσημο εισαγωγέα Ελλάδς, με υπογραφή και σφραγίδα του εγκαταστάτη και του τελικού χρήστη.

Η εγγύηση ισχύει όταν η εγκατάσταση έχει πραγματοποιηθεί από αδειουχο εγκατασταστη αεριων καυσιμων και σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και της ισχύουσας νομοθεσίας χχωρις καμια παρεμβολη στα εξαρτηματα.

Οι οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης πρέπει να τηρούνται αυστηρά.

Απαραιτητη προυποθεση ειναι η συντηρηση της μοναδας βαση των οδηγιων του κατασκευαστη και του εγκατασταστη.

Η εγγύηση καλύπτει το κόστος των ανταλλακτικών που απαιτούνται για την αποκατάσταση τυχών βλάβης, και το κόστος εργασίας σύμφωνα με τις παρακάτω προυποθέσεις: α) η πρώτη ανάγκη επίσκεψης πρέπει να πραγματοποείται από τον τεχνικό που ενεργοποίησε τη μονάδα,  β) σε περιπτωση χρησης  εγγυησης εξουσιοδοτημενος τεχνικος του Επισημου Εισαγωγεα Ελλαδος διενεργει επιτοπου ελεγχο και προχωρα στην αποκατασταση της βλαβης.Σε περιπτωση μη σφαλματος του μηχανηματος, το κόστος επιβαρυνει τον πελατη.Το κόστος εργασίας καλύπτεται απο τον Επίσημο εισαγωγέα Ελλάδος, στις περιοχές όπου υπάρχει εξουσιοδοτημένος τεχνικός ( Αττική -Θεσσαλονίκη- Θεσσαλία) σε διαφορετική περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η εγγυηση θα ισχυει για 2 επιπλεον χρονια με την τοποθετηση διαχωριστη σωματιδιων Caleffi της σειρας DIRTMAG  και αναλυτικοτερα εναν απο τους κωδικους 545305,545306,545302,545303,545345,545346,545375,545376.

Η εγγύηση δεν ισχύει στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Η εγκατάσταση δεν είναι σύμφωνη με τις οδηγίες του κατασκευαστή και την ισχύουσα νομοθεσία.
  • Δεν έχει προσκομιστεί η εγγύηση στον Επίσημο εισαγωγέα Ελλάδος εντός των χρονικών ορίων
  • Δεν έχει πραγματοποιηθεί η ετήσια συντήρηση (Service) από εξουσιοδοτημένο τεχνικό (απαιτείται αποδεικτικό έντυπο, όπως απόδειξη και φύλλο συντήρησης)
  • Η βλάβη οφείλεται σε ακραιες περιβαλλοντικές συνθήκες (οπως παγωνιες κεραυνους κτλ) η αλλα φυσικα φαινομενα, αστάθεια του δικτύου ηλεκτρόδοτησης ή προβλήματα ηλεκτρικής εγκατάστασης και σε υπερβολική πίεση τροφοδοσίας απο το δικτυο του νερου.
  • Η βλάβη οφείλεται σε κακή ποιότητα του νερού του κυκλώματος θέρμανσης και σε επικαθίσεις ιζημάτων, βρωμιάς, αλάτων και διάβρωση,
  • Διαβρωση που προκληθηκε λογω μη επαρκους προστασιας και συντηρησης ιδιαιτερα σε υφισταμενες εγκαταστασεις που τοποθετηθηκε νεος λέβητας.
  • Η βλάβη προκλήθηκε από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό η μη σωστη χρηση.
  • Η βλαβη προκληθηκε κατα τη μεταφορα η απο οποιαδηποτε κακη διαχειρηση.
  • Η μονάδα λειτουργέι με διαφορετικό τύπου αέριο από αυτο που  αναγράφεται στις οδηγίες.
  • Η μονάδα χρησιμοποιείται για σκοπούς διαφορετικούς από αυτους που αναγράφονται στις οδηγίες.

Δεν αποτελει μερος της εγγυησης:

  • Το κοστος ετησιας συντηρησης
  • ,Το κοστος εργασιας χημικου καθαρισμου του εναλλακτη οποτε και αν κριθει αναγκαιο
  • Το κοστος μεταφορας ανταλλακτικων η και εξουσιοδοτημενου τεχνικου απο αλλη περιοχη