Πρόσφατα απευθύνθηκε στην εταιρεία μας ένας οδοντοτεχνίτης , ο οποίος στο εργαστήριο του είχε θέρμανση με κλιματιστικά, τα οποία όμως αποδείχτηκε πως δεν συνέφεραν οικονομικά.Αναζητώντας λύση πιο συμφέρουσα , καταλήξαμε στην τοποθέτηση φυσικού αερίου.

Η πρόσφορα μας περιλάμβανε λέβητα συμπύκνωσης , που είναι η νεότερη τεχνολογία στους λέβητες αερίου, το Unical Kone με το θερμοστάτη της εταιρείας που είναι αποκλειστικά για το μοντέλο αυτό. Ο θερμοστάτης αυτός δίνει δυνατότητες, όπως εντολή να ενεργοποιείται μόνος του ο λέβητας προκειμένου να είναι ήδη ζεστός ο χώρος του εργαστηρίου το πρωί, καθώς και τη δυνατότητα στο χρήστη να ελέγχει όλες τις παραμέτρους του μηχανήματος.

Επιπλέον αποφασίστηκε η τοποθέτηση προστατευτικού ερμαριού για την προστασία του μηχανήματος και διαχωριστή σωματιδίων της εταιρείας Caleffi, ο οποίος είναι απαραίτητος για την προστασία του κυκλώματος.

Στον κεντρικό χώρο του εργαστηρίου έγινε τοποθέτηση σώματος fancoil της εταιρείας Saturn , οποίος κάνοντας εξαναγκασμένη διακίνηση αέρα δίνει άμεσα ζέστη, ζεσταίνοντας γρηγορότερα μεγάλους χώρους όπως αυτό του εργαστηρίου.