Η περίπτωση αυτή είναι επίσης ένα από τα πιο έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μηχανήματα τέτοιου είδους κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη. Το μηχάνημα λοιπόν αυτού του διαμερίσματος είχε φτάσει σε σημείο η παροχή του ζεστού νερού χρήσης να μην λειτουργεί καθόλου. Και σε σημείο τέτοιο ώστε να μην τρέχει καν ζεστό νερό και το μηχάνημα σε αυτήν την φάση να έχει φρακάρει.

Poulios Therm - Συντήρηση Καυστήρων Θεσσαλονίκη

Εμείς λοιπόν στην Poulios Therm για να επιλύσουμε το πρόβλημα ακολουθήσαμε τις εξής διαδικασίες: Αρχικά αποσυνδέσαμε το σύστημα νερών χρήσης και μετέπειτα κουμπώσαμε την ειδική αντλία, στην οποία τοποθετούμε τα κατάλληλα χημικά υγρά τα οποία δεν προκαλούν βλάβη στα πλαστικά και μεταλλικά μέρη του μηχανήματος και είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα για αυτήν την χρήση.

Poulios Therm - Συντήρηση Καυστήρων Θεσσαλονίκη

Τέλος βάλαμε μπροστά το μηχάνημα μας, το οποίο μετά το απαιτούμενο χρονικό διάστημα καθάρισε πλήρως από τα άλατα και από της βρωμιές του δικτύου ύδρευσης των οποίων οι σωληνώσεις είναι αρκετά παλιές, με αποτέλεσμα να δημιουργούν τέτοιου είδους θέματα στα μηχανήματα μας.

Poulios Therm - Συντήρηση Καυστήρων Θεσσαλονίκη

Συμπέρασμα και από αυτήν την περίπτωση είναι πώς μία φορά περίπου στα 3 έτη λειτουργίας των μηχανημάτων μας εκτός της καθιερωμένης ετήσιας  συντήρησης μας , να ζητάμε από τον ειδικό συντηρητή- εγκαταστάτη που μας εξυπηρετεί και έναν τέτοιου είδους καθαρισμό προκειμένου να αποφύγουμε τα παραπάνω δυσάρεστα αποτελέσματα.

Poulios Therm - Συντήρηση Καυστήρων Θεσσαλονίκη