ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CALEFFI

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

C3 CLEANER

  • Αφαιρει λασπη , αλατα και υπολειμματα από νεα η και υφισταμενα συστηματα θερμανσης
  • Ευκολος υπολογισμος δοσολογιας και αποτελεσματικο σε μια ωρα
  •  Ειναι συμαβατο με σιδηρο, χαλυβα, ανοξειδωτο χαλυβα, ορειχαλκο, χαλκο , αλουμινιο, πλαστικο και καουτσουκ , συμπεριλαμβανομενων των υδραυλικων διαχωριστων ,των φλατζων και των πλαστικων σωληνων.

C1 INHIBITOR

  • Προστατευει για μεγαλο χρονικο διαστημα τα συστηματα θερμανσης απο τη διαβρωση και τις επικαθισεις,διατηρωντας το καθαρο και αποδοτικο.
  • Ευκολος υπολογισμος δοσολογιας στην εγκατασταση
  • Ειναι συμαβατο με σιδηρο, χαλυβα, ανοξειδωτο χαλυβα, ορειχαλκο, χαλκο , αλουμινιο, πλαστικο και καουτσουκ , συμπεριλαμβανομενων των υδραυλικων διαχωριστων ,των φλατζων και των πλαστικων σωληνων.

C3 CLEANER

Προκειται για υγρο γενικης χρησης με ουδετερο pH και με μη επικινδυνη συνθεση.Σχεδιασμενο για τον καθαρισμο πριν την εναρξη λειτουργιας νεων εγκατασεων σχεδιασμενο συμφωνα με τα απαιτουμενα προτυπα.Απομακρυνει λάσπη αλατα και αλλα  υπολειμματα για την αποκατασταση της αποδοτικοτητας των υφιδταμενων συστηματων.Ειναι συμβατο με ολα τα μεταλλα και τα υλικα που χρησιμοποιουνται συνηθως στα συστηματα θερμανσης.

C1 INHIBITOR

Προκειται για ενα μη τοξικο που εχει σχεδιαστει για να προστατευει απο τη διαβρωση και τις επικαθισεις τα συστηματα θερμανσης..Αποτρεπει το συχνο εξαερισμο των θερμαντικων σωματων κια το σχηματισμο ψυχρων σημειων σε αυτα, αποτρεπει επισης το θορυβο των κυκλοφορητων και του λεβητα.Μειωνει το κοστος συντηρησης και βοηθαει στην εξοικονομηση χρηματων απο τους λογαριασμους του αεριου. Ειναι συμφωνο με τις οδηγιες του προτυπου VDI2015 για χημικους αναστολεις.

ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Σταματηστε τον κυκλοφορητη, κλειστε τους σφαιρικους διακοπτες και αποστραγγιστε το νερο που περιεχεται στι διαχωριστη σωματιδιων.Προσθεστε το C3 CLEANER χρησιμοποιωντας το διαχωριστη σωματιδιων ως ενα ευκολο σημειο προσβασης για την εισαγωγη στυ κυκλωμα.

Κκυκλοφορηστε για μια ωρα.Σταματηστε τον κυκλοφορητη και αποστραγγιστε μεχρι να βγει καθαρο το νερο.Κλειστε τους σφαιρικους διακοπτες και εισαγεται το C1 INHIBITOR χρησιμοποιωντας το διαχωριστη σωματιδιων.